Bonusäidin yksilövalmennus

75,00 

Bonusäidin yksilövalmennus keskittyy tukemaan henkilökohtaista matkaasi bonusäidin rooliin kasvamisessa ja siinä toimimisessa. Life coaching on elämäntaitovalmennusta, joka auttaa sinua kirkastamaan omia ajatuksiasi. Erilaiset mieltä herättelevät kysymykset ja harjoitukset auttavat löytämään ratkaisuja mieltäsi painaviin kysymyksiin. Valmennus pohjautuu henkilökohtaisiin oivalluksiisi ja kokemuksiisi, sillä vastaukset kaipaamaasi muutokseen ovat jo sinussa – ne täytyy vain löytää!

Voit varata yhden tai useamman valmennuskerran, itseäsi ja omia tarpeitasi kuunnellen. Valmennus toteutetaan etänä Teamsin kautta tai puhelimitse. Valmennuskerta ostetaan verkkokaupan kautta. Maksettuasi tilauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen, joka sisältää ohjeet valmennusajan varaamiseen.

Joskus saattaa tulla tunne, että on aivan yksin bonusäitiyden herättämien kokemusten kanssa. Tai ehkä ajatukset tuntuvat pyörivän samaa kehää, ja on vaikea keksiä, kuinka lähtisi ratkomaan haastavaa tilannetta omassa arjessa. Välillä tuntuu, että pää yksinkertaisesti räjähtää bonusäitiyden haastavien tunteiden keskellä. Haluaisitko pallotella bonusäitiyteen liittyviä asioita yhdessä jonkun kanssa, mutta lähipiiristäsi ei löydy ketään, joka ymmärtää? Kaipaisitko käytännön työkaluja omannäköisen roolisi löytämiseen uusperheessä? Tahdotko lisätä itsevarmuuttasi, voida paremmin ja olla vahvempana omassa voimassasi?

Bonusäidin yksilövalmennus keskittyy tukemaan henkilökohtaista matkaasi bonusäidin rooliin kasvamisessa ja siinä toimimisessa. Life coaching on elämäntaitovalmennusta, joka auttaa sinua kirkastamaan omia ajatuksiasi. Erilaiset mieltä herättelevät kysymykset ja harjoitukset auttavat löytämään ratkaisuja mieltäsi painaviin kysymyksiin. Valmennus pohjautuu henkilökohtaisiin oivalluksiisi ja kokemuksiisi, sillä vastaukset kaipaamaasi muutokseen ovat jo sinussa - ne täytyy vain löytää!

Ensimmäinen valmennuskerta on 75 minuuttia, jotta ehdimme tutustua hieman ennen keskusteluun syventymistä. Seuraavat valmennuskerrat ovat kestoltaan 60 minuuttia. Voit varata yhden tai useamman valmennuskerran, itseäsi ja omia tarpeitasi kuunnellen. Valmennus toteutetaan etänä Teamsin kautta tai puhelimitse. Valmennuskerta ostetaan verkkokaupan kautta. Maksettuasi tilauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen, joka sisältää ohjeet valmennusajan varaamiseen.

Onko mielessä kysymyksiä valmennukseen liittyen? Vastaan mielelläni - lähetä viestiä osoitteeseen info@bonusaidit.fi tai vaikka yksityisviestinä Instagramissa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bonusäidin yksilövalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *