Kysymyksiä, kehitysehdotuksia tai kokemuksia? Ota yhteyttä!

Kiva, että päädyit sivuilleni – löysitkö etsimäsi? Laita rohkeasti viestiä, jos jokin jäi mietityttämään tai tahdot tavoittaa minut muusta syystä:

info@bonusaidit.fi
+358 44 2363 503

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Autan uusperheitä voimaan paremmin tarjoamalla bonusäideille matalan kynnyksen voimavarakeskeisiä työkaluja life coach -otteella.

Monen bonusäidin arki on täynnä haastavia ja hyvinvointia verottavia tunteita uusperheen ristiriitaisimmassa roolissa. Haluan auttaa bonusäitejä tulemaan nähdyksi ja kuulluksi, löytämään ja vahvistamaan omia voimavarojaan, parantamaan itsetuntemustaan sekä ymmärtämään uusperheitä ilmiönä paremmin. Tahdon myös toimia muutosagenttina lisäten tietoisuutta uusperheistä yhteiskunnallisella tasolla ja olla omalla työlläni edistämässä sitä, että bonusvanhemmilla olisi tulevaisuudessa tarjolla nykyistä enemmän tukea.

Liityitkö jo Bonusäitipostin sähköpostilistalle?

Lähetän lukijoilleni säännöllisesti inspiraatiota hyvinvointia tukevista työkaluista sekä oivalluttavaa tietoa bonusäitiydestä!

Liittyessäsi Bonusäitipostin tilaajaksi saat meditaation, jossa sukelletaan lempeästi bonusäidin kontrollin tarpeen ytimeen. Opit meditaation avulla helpon tekniikan, jonka avulla päästät irti kontrollin tarpeesta kehon ja mielen tasolla niissä tilanteissa, joihin et lopulta pysty uusperheessäsi täysin vaikuttamaan. Anna itsellesi 10 minuuttia aikaa rentoutua ja vapauttaa voimavarojasi niihin asioihin, jotka edistävät hyvinvointiasi.