Bonusäidin voimakurssi

175,00 

Bonusäidin Voimakurssi on verkkokurssi, jonka avulla sukellat oman bonusäiti-identiteettisi ytimeen, löydät voimavarasi ja otat ne käyttöön sekä luot omannäköisen uusperhearjen, jossa on helppo hengittää.

Omaan tahtiin käytävä verkkokurssi tarjoaa kattavan paketin tietoa ja helppoja harjoituksia bonusäidin roolin prosessointiin, parisuhteen kommunikaation ja hyvinvoivan arjen tukemiseen uusperheessä.

HUOM! Voit maksaa kurssin myös osamaksulla. Kysy lisää: info@bonusaidit.fi

Verkkokurssi, joka auttaa sinua askel askeleelta kohti itsevarmaa ja hyvinvoivaa bonusäitiyttä.

Bonusäidin Voimakurssi on verkkokurssi, joka auttaa sinua askel askeleelta kohti itsevarmaa ja hyvinvoivaa bonusäitiyttä. Kurssin avulla sukellat oman bonusäiti-identiteettisi ytimeen, löydät voimavarasi ja otat ne käyttöön sekä luot omannäköisen uusperhearjen, jossa on helppo hengittää. Omaan tahtiin käytävä verkkokurssi tarjoaa kattavan paketin tietoa ja helppoja harjoituksia bonusäidin roolin prosessointiin, parisuhteen kommunikaation sekä hyvinvoivan arjen tukemiseen uusperheessä.

Verkkokurssi koostuu kymmenestä moduulista, joista jokainen sisältää käytännönläheisiä tehtäviä ja videoita, joissa paneudutaan tarkemmin kunkin moduulin teemaan. Kurssilla käsitellään mm. uusperheen vaiheita, bonusäidin ulkopuolisuutta, tunteita ja tarpeita, rajojen asettamista uusperheessä sekä bonusäidin ja -lapsen suhteen kehittymistä. Lisäksi mukana on moduuli parisuhteen kommunikaatiosta ja rakentavasta riitelystä.

Kurssin harjoitukset ovat voimavarakeskeisiä life coaching -harjoituksia, joiden tekemiseen tarvitset vain paperia, kynän ja omaa rauhaa ajatustesi kanssa. Voit käydä kurssin rauhassa omaan tahtiisi, ja kurssimateriaalit säilyvät käytössäsi rajattoman ajan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bonusäidin voimakurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *