Bonusäidin kumppanin käsikirja (painettu työkirja)

32,90 

Bonusäidin kumppanin käsikirja auttaa ymmärtämään bonusäidin ristiriitaista roolia ja tyypillisiä haastavia tunnekokemuksia sekä antaa vinkkejä siihen, kuinka bonusäidin vaikutusvallan tunnetta voi vahvistaa uusperhearjessa. Työkirjassa avataan myös sitä, kuinka bonusäidin osoittamat haastavat tunteet voivat saada kumppanin puolustuskannalle ja kuinka tästä syntyvät riidat saadaan ratkottua rakentavasti.

Työkirjassa on useita helppoja harjoituksia, jotka auttavat bonusäidin kumppania ymmärtämään bonusäidin kokemuksen lisäksi omaa tunnemaailmaa ja reaktiotapoja sekä kehittämään rakentavan riitelyn ja kommunikaation taitoja.

95 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): BA-abc-P002 Osasto:

Kumppanilla on tärkeä rooli bonusäidin hyvinvoivassa arjessa sekä vahvan ja omannäköisen bonusäiti-identiteetin muodostumisessa. Toimiva uusperhe rakentuu lasten etu prioriteettina, mutta aikuisten hyvinvointia unohtamatta, sillä uusperheen aikuiset luovat yhdessä perheen lasten kasvuympäristön. Siksi hyvinvoiva bonusäiti auttaa koko uusperhettä voimaan paremmin.

Bonusäidin kumppanin käsikirja auttaa ymmärtämään bonusäidin ristiriitaista roolia ja tyypillisiä haastavia tunnekokemuksia sekä antaa vinkkejä siihen, kuinka bonusäidin vaikutusvallan tunnetta voi vahvistaa uusperhearjessa. Työkirjassa avataan myös sitä, kuinka bonusäidin osoittamat haastavat tunteet voivat saada kumppanin puolustuskannalle ja miten tästä syntyvät riidat saadaan ratkottua rakentavasti.

Työkirjassa on useita helppoja harjoituksia, jotka auttavat bonusäidin kumppania ymmärtämään bonusäidin kokemuksen lisäksi omaa tunnemaailmaa ja reaktiotapoja sekä kehittämään rakentavan riitelyn ja kommunikaation taitoja. Työkirja on saatavilla e-kirjana sekä painettuna käsin täytettävänä työkirjana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bonusäidin kumppanin käsikirja (painettu työkirja)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *