Bonusäidin ABC (painettu työkirja)

32,90 

Bonusäidin ABC on työkirja, joka kiteyttää bonusäidin hyvinvoinnin perusasiat yksiin kansiin. Työkirjan tarkoitus on lisätä ymmärrystä bonusäidin roolista sekä normalisoida bonusäitien kokemia haastavia tuntemuksia.

Bonusäidin ABC:n avulla tutustut uusperheen vaiheisiin, kirkastat arvojasi ja tunnistat tarpeitasi, opit tuntemaan kolme tärkeää vastuualuettasi sekä ymmärrät paremmin kommunikaation merkitystä bonusäidin hyvinvointiin. Voit tehdä työkirjaa omaan tahtiisi ja toteuttaa sen tehtävät sinulle luontevalla tavalla.

Hinta sisältää postikulut Suomessa. Postitse toimitettavat tuotteet lähetetään matkaan viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Bonusäidin ABC on mahdollista ostaa myös e-versiona, jolloin saat latauslinkin sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä.

96 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): BA-abc-P001 Osasto:

Bonusäitiyden perusteet samassa työkirjassa

Bonusäidin ABC on työkirja, joka kiteyttää bonusäidin hyvinvoinnin perusasiat yksiin kansiin. Työkirjan tarkoitus on lisätä ymmärrystä bonusäidin roolista sekä normalisoida bonusäitien kokemia haastavia tuntemuksia.

Uusperhe on omiaan nostamaan esiin kaikkein pimeimmät puolemme ja kipukohtamme, joiden aiheuttamat tunteet tarjoavat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvuun. Itsetuntemus onkin bonusäidin salainen ase, jonka avulla on mahdollista löytää sisäinen rauha, vaikka ympärillä tapahtuisi mitä.

Työkirjan avulla tutustut uusperheen vaiheisiin, kirkastat arvojasi ja tunnistat tarpeitasi, opit tuntemaan kolme tärkeää vastuualuettasi sekä ymmärrät paremmin kommunikaation merkitystä bonusäidin hyvinvointiin. Voit tehdä työkirjaa omaan tahtiisi ja toteuttaa sen tehtävät sinulle luontevalla tavalla esimerkiksi pohtien, keskustellen, kirjoittaen tai vaikka piirtäen.

Olitpa sitten aivan uusperhematkasi alussa tai jo pidempään bonusäidin kengissä kävellyt, työkirja antaa sinulle keinoja, joilla parannat itsetuntemustasi ja luot selkeät peruspilarit omalle roolillesi. Bonusäidin ABC:n avulla otat askelia kohti omannäköisempää ja hyvinvoivaa arkea uusperheen bonusaikuisena!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bonusäidin ABC (painettu työkirja)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *