Bonusäidit ikoni ja teksti maksuton meditaatio uusperheen bonusäidille

ILMAINEN WEBINAARI: rajat uusperheessä | Bonusäidit.fi

Sanotaan, että uusperheessä tarvitaan joustoa, mutta sitäkin enemmän tarvitaan selkeitä rajoja. On vedettävä rajoja, jotta voi kuulua joukkoon – kuulostaa nurinkuriselta, eikö?

Rajojen puute on hyvin tyypillistä bonusäideille, sillä he yrittävät usein venyä ja joustaa joka suuntaan todistaakseen, että ovat arvokkaita ja riittäviä omassa ristiriitaisessa roolissaan. Pelko pahan äitipuolen leimasta saa bonusäidit venymään ja unohtamaan omat rajansa. Tässä on riskinä uupuminen, sillä kukaan ei loputtomiin jaksa juosta muiden hyväksynnän ja miellyttämisen perässä.

Rajanveto on harvoin mukavaa puuhaa, mutta uusperheessä se on välttämätöntä oman ja koko uusperheen hyvinvoinnin kannalta. Se on kuitenkin onneksi taito, jota voi opetella ja joka muuttuu usein helpommaksi mitä enemmän sitä tekee.

Ilmainen WEBINAARI lauantaina 4.11.2023 klo 16.00 – 17.30

Kyselin somessa seuraajien toiveita teemoista, jotka heitä kiinnostavat bonusäitiyteen liittyen. Rajanveto nousi aiheiden kärkijoukkoon. Nyt voit ilmoittautua mukaan ilmaiseen webinaariin, jossa käyn läpi mm. millaisia rajoja uusperheessä tarvitaan ja kuinka niitä voi ryhtyä asettamaan. Rajanvetoa käydään läpi erityisesti bonusäidin näkökulmasta.

Ilmoittautuminen webinaariin käy kätevästi alla olevan lomakkeen kautta. Mukaan ilmoittautuneet saavat tilaisuuden jälkeen webinaarista tallenteen sähköpostitse

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin alla olevan lomakkeen kautta. Nähdään webinaarissa!